Warning: date() [function.date]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Berlin' for 'CET/1.0/no DST' instead in /home/autoj9/public_html/autoszerviz-scheiling/php/tartalom/meta.php on line 34
Klímaszerviz | Autószerzvíz, autószerelő | Műszaki vizsgáztatás | Zöldkártya | Autószerelő Budapest X. kerületben!
KezdőlapCéginformációSzolgáltatásainkKapcsolat
Műszaki vizsgáztatás
Műszaki vizsga árak
Eredetiség vizsgálat
Zöldkártya
Autójavítás
Klímaszerviz

Klímaszerviz - Klímafeltöltés

A klímaszerviz két részből áll.

Klímatisztítás, klímafertőtlenítés:
A légkondicionáló rendszer ideális élettér a baktériumok, a gombák és más mikroorganizmusok számára. A hideg hőcserélő egységen - az elpárologtatón - átáramló környezeti levegő lehűl, mielőtt az utastérbe kerül. Az elpárologtatón a levegő lehűlése következtében lecsapódik a pára, majd az összegyűlt víz kifolyik a gépkocsi alá. A pára egy része viszont ott marad az elpárologtatón, a sötét és nedves környezet pedig melegágya a nem kívánt élősködők szaporodásának. Ezért ajánlatos évente pollenszűrőt cserélni és fertőtleníteni a klímaberendezést.

Klímafeltöltés:
Amennyiben gépkocsijában nem kielégítő a hűtés, az autóklíma nem működik megfelelő hatásfokon, akkor az szervizelést igényel. A klímaberendezések évente hűtőközegük 20 %-át elveszítik, ami kihatással van működésükre, ezért rendszeresen fel kell őket tölteni. A klíma töltése m odern, korszerű, számítógépes vezérlésű géppel történik. Bármilyen típusú gépjármű klímáját utántöltjük, hogy autójában újra hűvös legyen.

Minden jog fenntartva 2009 | Weboldal készítés